Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 313g56kcal1.8g7.8g1.3g2.2g
Sipulikuutiot rainbow6.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g313g109kcal3.1g20.3g1.6g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa156g125kcal7g20.3g1.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa94g281kcal21.6g0g21.6g0g
Basilika, tuore31g13kcal1g1.6g0.2g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1835g1181kcal70g101.8g52.6g7g
Valittu annoskoko917g590kcal35g50.9g26.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna459g295kcal17.5g25.5g13.2g1.8g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511