Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka315g959kcal30.5g191.8g6.3g47.2g
Puolukka 300g116kcal1.3g20.4g1.5g7.8g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 300g227kcal5.6g46.2g0.6g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g2605kcal74.8g516.8g16.8g116g
Valittu annoskoko918g1302kcal37.4g258.4g8.4g58g
Annoskoko puolitettuna459g651kcal18.7g129.2g4.2g29g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116480