Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 6.4g43kcal1.7g0.4g3.7g0.8g
Kirjolohifilee 375g620kcal62.8g0g41.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Paprika punainen 127g37kcal1.2g5.7g0.5g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Juuriselleri 56g18kcal0.7g2.6g0.1g1.7g
Inkivääri, tuore, silputtu11g9kcal0.2g2g0.1g0.2g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.1g1.6g
Soijakastike 14g8.1kcal0.7g1.3g0g0g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 180g241kcal4.4g51.3g0.5g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g2383kcal147.4g138.2g133g26.6g
Valittu annoskoko918g1192kcal73.7g69.1g66.5g13.3g
Annoskoko puolitettuna459g596kcal36.9g34.6g33.3g6.7g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785