Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g375g450kcal60g4.9g21g0.4g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)12g43kcal0.7g9.1g0.4g0.7g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g150g180kcal4.3g8.1g15g0g
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g1455kcal130g44.2g85g2.2g
Valittu annoskoko918g727kcal65g22.1g42.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna459g364kcal32.5g11.1g21.3g0.6g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310