Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl324g1134kcal45.4g1.6g103.7g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g126g97kcal7.2g13.7g0.4g0g
Piparjuuri, annos 10g18g6.7kcal0.8g2g0.1g1.3g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 90g351kcal1.9g2g37.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g3274kcal115.2g55.8g284.8g8.8g
Valittu annoskoko918g1637kcal57.6g27.9g142.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna459g819kcal28.8g14g71.2g2.2g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940