Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee315g325kcal72.8g0g4.7g0g
Seesamiöljy, Amoy8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Maissitärkkelys 2.3g8kcal0g1.9g0g0g
Soijakastike 5.1g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Parsakaali brokkoli 169g59kcal7.8g3.3g0.5g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Sokeriherneen palko70g21kcal2.3g2.5g0.2g0g
Lihaliemi laimennettu 70g13kcal0g2.1g0.4g0g
Pinaatti 141g19kcal2.3g0.6g0.4g1.8g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g8.4g24kcal0g6.1g0g0g
Soijakastike 5.1g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Maissitärkkelys 2.3g8kcal0g1.9g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Seesamiöljy, Amoy2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g1247kcal173.8g54.6g35.2g17.8g
Valittu annoskoko918g623kcal86.9g27.3g17.6g8.9g
Annoskoko puolitettuna459g312kcal43.5g13.7g8.8g4.5g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421