Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 383g112kcal3.6g17.3g1.5g7.3g
Jauheliha, sika-nauta 180g400kcal31.6g0g30.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)84g29kcal0.8g5.8g0.4g1.2g
Kesäkurpitsa135g23kcal0.5g3.4g0.8g0.9g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour45g135kcal1.5g1.9g13.5g0.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa90g271kcal20.8g0g20.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g1940kcal117.6g56.8g135.4g19.8g
Valittu annoskoko918g970kcal58.8g28.4g67.7g9.9g
Annoskoko puolitettuna459g485kcal29.4g14.2g33.9g5g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148