Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali281g59kcal3.4g9.6g0.6g5.9g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g9g30kcal0.8g1.5g2.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Puuroriisi28g99kcal1.7g21.4g0.5g0.6g
Vesi380g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%169g218kcal35.1g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g895kcal83g69g30.6g14.4g
Valittu annoskoko918g447kcal41.5g34.5g15.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna459g224kcal20.8g17.3g7.7g3.6g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432