Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g3600g2520kcal576g0g10.8g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g45g77kcal3.6g14.4g0.3g0g
Purjosipuli 1125g258kcal20.4g27g2.2g23.6g
Paprika punainen 135g40kcal1.3g6.1g0.5g2.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g630g128kcal3.8g23.9g1.9g8.8g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g90g234kcal9g9g18g1.3g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g3330g1166kcal33.3g226.4g16.7g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g135g1193kcal0g0g135g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g45g96kcal0.1g19.4g0g15.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18360g11420kcal1295g652.4g370.8g103.2g
Valittu annoskoko9180g5710kcal647.5g326.2g185.4g51.6g
Annoskoko puolitettuna4590g2855kcal323.8g163.1g92.7g25.8g
Arvot/100g100g62kcal7.1g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928