Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka1600g2192kcal352g30.4g96g0g
Kananmuna kuorineen punnittu680g857kcal74.8g2g61.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Rice Dream, riisimaito2400g1128kcal2.4g225.6g24g2.4g
Täysjyväriisi. Risella.880g3080kcal61.6g624.8g29g52.8g
Parsakaali, tuore, 257g980g294kcal45.1g19.6g2.9g15.7g
Punajuuri keitetty, annos 100g980g413kcal0g92.1g1g24.5g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g800g992kcal24g204.8g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18360g19423kcal1140.6g2475.4g561g218g
Valittu annoskoko9180g9711kcal570.3g1237.7g280.5g109g
Annoskoko puolitettuna4590g4856kcal285.2g618.9g140.3g54.5g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557