Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%1600g2224kcal304g0g112g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1560g655kcal25g134.2g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g60g216kcal0.3g52.8g0.1g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)100g897kcal0g0g99g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g600g900kcal6g36g78g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g960g298kcal17.3g57.6g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g500g1750kcal42.5g380g9g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18360g13880kcal790.2g1321.2g599.4g30g
Valittu annoskoko9180g6940kcal395.1g660.6g299.7g15g
Annoskoko puolitettuna4590g3470kcal197.6g330.3g149.9g7.5g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346193