Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4500g1080kcal54g153g9g94.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g2700g756kcal16.2g160.6g5.4g67.5g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g135g1215kcal0g0g135g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g1800g2160kcal57.6g81g180g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18360g10422kcal255.6g789.2g658.8g324g
Valittu annoskoko9180g5211kcal127.8g394.6g329.4g162g
Annoskoko puolitettuna4590g2606kcal63.9g197.3g164.7g81g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208