Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g4800g9120kcal720g0g720g0g
Sipuli (kuorittu)1440g389kcal18.7g69.1g2.9g24.5g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1600g960kcal16g72g64g0g
Korppujauho 800g2930kcal83.9g599.2g8.2g42.4g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 48g14kcal1.8g0.4g0.4g1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 48g255kcal0.1g0.2g28.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112g1.9g5.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 240g730kcal21g133g4.6g33.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18368g29893kcal1755.6g1971.8g1661.6g213.8g
Valittu annoskoko9184g14946kcal877.8g985.9g830.8g106.9g
Annoskoko puolitettuna4592g7473kcal438.9g493g415.4g53.5g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857