Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali841g178kcal10.1g28.6g1.7g17.7g
Punajuuri 981g377kcal9.8g67.7g2g24.5g
Peruna, vanha, kuorittu 1402g1067kcal26.4g217.3g2.8g14g
Porkkana 841g275kcal5.2g46.8g1.7g21.4g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.5g0.6g4.8g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]477g1609kcal57.2g0g176.4g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 1402g3912kcal145.8g112.9g323.4g2g
Sitruuna kuorittu 84g35kcal0.5g1.9g0.9g2.4g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)63g63kcal4.7g10.7g0.3g1.3g
Vesi2804g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8.4g24kcal0.9g3.2g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18368g15229kcal528.4g1005.2g1020.2g180.6g
Valittu annoskoko9184g7614kcal264.2g502.6g510.1g90.3g
Annoskoko puolitettuna4592g3807kcal132.1g251.3g255.1g45.2g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209