Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3555g4945kcal394.6g14.2g369.7g0g
Sokeri 1259g5111kcal0g1257.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl444g4000kcal0g0g444.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 963g3304kcal98.1g674g11.6g33.7g
Leivinjauhe 89g156kcal4.6g33.6g0g0.4g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g89g347kcal0g87.1g0g0g
Raparperi 1481g499kcal10.2g81.5g1.5g20.7g
Mansikka 1007g469kcal5g84.6g2g19.1g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g296g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18368g37659kcal1025g4465.6g1658.4g147.8g
Valittu annoskoko9184g18829kcal512.5g2232.8g829.2g73.9g
Annoskoko puolitettuna4592g9415kcal256.3g1116.4g414.6g37g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410692