Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 561g1808kcal46.3g354.2g11.2g42.6g
Keräkaali, 100g701g168kcal8.4g23.8g1.4g14.7g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g140g280kcal21g35.1g7g0g
Vesi, vesijohtovesi 3505g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g701g196kcal4.2g41.7g1.4g17.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka701g77kcal7.7g7.7g1.4g7g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.7g1.4g11.9g
Peruna, keskikokoinen 60g701g421kcal10.5g91.1g0.7g6.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )70g631kcal0g0g70.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore1402g238kcal8.4g35.1g5.6g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18368g8018kcal231.2g1244.8g200.4g219.6g
Valittu annoskoko9184g4009kcal115.6g622.4g100.2g109.8g
Annoskoko puolitettuna4592g2005kcal57.8g311.2g50.1g54.9g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389