Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3998g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis1999g2239kcal439.8g0g60g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g780g3041kcal62.4g584.7g46.8g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Rypsiöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)800g680kcal36g119.9g4g24.8g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g400g240kcal1.6g60g0.4g5.6g
Makaroni, keitetty, suolaa 780g753kcal23.5g152.7g2.5g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18368g15987kcal1135g1865.4g444.6g87g
Valittu annoskoko9184g7993kcal567.5g932.7g222.3g43.5g
Annoskoko puolitettuna4592g3997kcal283.8g466.4g111.2g21.8g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678