Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g1500g1425kcal300g0g10.5g0g
Makaroni ( tumma Torino )1500g5250kcal270g885g58.5g90g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g1250g938kcal28.7g66.2g60g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g55g154kcal11g2.8g11g0.6g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu150g390kcal46.5g0g22.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1050g239kcal5.9g36.2g3.1g14.7g
Basilika, kuivattu 15g38kcal2.2g3.1g0.6g6.1g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18380g18448kcal1356g2094.6g442.8g260.4g
Valittu annoskoko9190g9224kcal678g1047.3g221.4g130.2g
Annoskoko puolitettuna4595g4612kcal339g523.7g110.7g65.1g
Arvot/100g100g100kcal7.4g11.4g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163572