Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5995g1265kcal71.9g203.8g12g125.9g
Lihaliemi laimennettu 400g76kcal0g12g2.4g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 2398g5310kcal419.6g0g407.6g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g120g420kcal2g106.7g0g0g
Voi 280g2029kcal3.3g1.1g227.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18384g18199kcal993.6g647.2g1298.8g252g
Valittu annoskoko9192g9099kcal496.8g323.6g649.4g126g
Annoskoko puolitettuna4596g4550kcal248.4g161.8g324.7g63g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893