Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1202g2043kcal144.2g0g120.2g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g300g1051kcal39.4g208.5g5.1g9.6g
Ruskeita papuja, Rainbow796g677kcal43.8g111.4g4g171.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1502g376kcal19.5g63.1g3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g391g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)60g156kcal7.8g7.2g10.8g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Rypsiöljy 90g797kcal0g0g90.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka150g123kcal5.1g28.5g1.5g1.5g
Vesi4506g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18384g10818kcal533.2g909.4g472g392.8g
Valittu annoskoko9192g5409kcal266.6g454.7g236g196.4g
Annoskoko puolitettuna4596g2705kcal133.3g227.4g118g98.2g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319933