Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 38g72kcal10.3g0g3.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)17g14kcal0.2g0.6g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Korppujauho 4.1g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g264kcal27g8.8g13g1g
Valittu annoskoko92g132kcal13.5g4.4g6.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna46g66kcal6.8g2.2g3.3g0.3g
Arvot/100g100g143kcal14.7g4.8g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992