Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g4.5g18kcal0g4.4g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g11g11kcal0.1g2g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g9g81kcal0g0g9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g255kcal2g19.2g18.2g2.2g
Valittu annoskoko92g128kcal1g9.6g9.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna46g64kcal0.5g4.8g4.6g0.6g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.4g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234