Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 15g28kcal4.1g0g1.3g0g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaatti 30g6.8kcal0.2g1g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g181kcal9.4g5g13.2g1.6g
Valittu annoskoko92g91kcal4.7g2.5g6.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna46g45kcal2.4g1.3g3.3g0.4g
Arvot/100g100g98kcal5.1g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358