Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2.3g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g61kcal1g5.8g3.4g1.6g
Valittu annoskoko92g30kcal0.5g2.9g1.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna46g15kcal0.3g1.5g0.9g0.4g
Arvot/100g100g33kcal0.5g3.1g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944