Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g45g56kcal2g11.3g0.3g0.5g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g34g44kcal7g0g1.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g5.6g11kcal1.9g0.1g0.3g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprikajauhe 0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g233kcal22.4g24.2g4.8g2.2g
Valittu annoskoko92g116kcal11.2g12.1g2.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna46g58kcal5.6g6.1g1.2g0.6g
Arvot/100g100g126kcal12.1g13.1g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416