Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 33g6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Kirsikkatomaatti, 50g10g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g33g46kcal6.3g0g2.3g0g
Heinz ketsuppi1.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g140kcal13.8g5.4g6.4g0.8g
Valittu annoskoko92g70kcal6.9g2.7g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna46g35kcal3.5g1.4g1.6g0.2g
Arvot/100g100g76kcal7.5g2.9g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696