Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 16g6.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai12g43kcal1.5g8.7g0.3g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.2g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 21g47kcal3.7g0g3.6g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 9g8.1kcal0.3g0.4g0.6g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g8.2g32kcal2.4g0.2g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g304kcal17.4g22g15.6g1.6g
Valittu annoskoko92g152kcal8.7g11g7.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna46g76kcal4.4g5.5g3.9g0.4g
Arvot/100g100g165kcal9.4g11.9g8.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574