Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 5.6g18kcal0.5g3.6g0.1g0.4g
Keräkaali, 100g7g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g1.4g2.8kcal0.2g0.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Kesäkurpitsa, tuore14g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g81kcal2.4g12.6g2g2.2g
Valittu annoskoko92g40kcal1.2g6.3g1g1.1g
Annoskoko puolitettuna46g20kcal0.6g3.2g0.5g0.6g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389