Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g44g79kcal8.3g0g5.2g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)19g48kcal3.8g0.1g3.3g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g11g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Kalkkunaleike (Snellman)8.7g7.9kcal1.5g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g293kcal29.2g1.6g18.4g0.2g
Valittu annoskoko92g147kcal14.6g0.8g9.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna46g73kcal7.3g0.4g4.6g0.1g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398