Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 16g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.7g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kurkku 11g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g20g39kcal5.1g0g2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g15g9kcal0.1g2.3g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g144kcal14.4g6.8g6.4g2.6g
Valittu annoskoko92g72kcal7.2g3.4g3.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna46g36kcal3.6g1.7g1.6g0.7g
Arvot/100g100g78kcal7.8g3.7g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340