Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 8.6g28kcal0.9g5.7g0.1g0.3g
Herne 10g7.2kcal0.5g1g0g0.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 10g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g26g5.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Maissi, purkki Rainbow8.2g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 2.6g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 26g24kcal4.1g0.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g156kcal12.8g19.2g2.6g2.4g
Valittu annoskoko92g78kcal6.4g9.6g1.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna46g39kcal3.2g4.8g0.7g0.6g
Arvot/100g100g85kcal6.9g10.4g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221