Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g12g5.1kcal0.2g1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 6.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)1.6g5.5kcal0.2g1g0g0.1g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g1.3g4kcal0.7g0.4g0g0.2g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka9g2.5kcal0.2g0.4g0g0.2g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g52kcal3g7g1.2g1.6g
Valittu annoskoko93g26kcal1.5g3.5g0.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna46g13kcal0.8g1.8g0.3g0.4g
Arvot/100g100g28kcal1.6g3.8g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436