Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 25g11kcal0.1g2.1g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g1.7g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit3.1g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g58kcal1g9.4g1.4g2.4g
Valittu annoskoko92g29kcal0.5g4.7g0.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna46g15kcal0.3g2.4g0.4g0.6g
Arvot/100g100g31kcal0.5g5.1g0.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643