Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)9g33kcal1.2g6.6g0.1g0.3g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g15g13kcal0.2g0.6g1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)17g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%27g58kcal4.9g0g3.3g0g
Porkkanaraaste 200g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Pizzamix juusto7.5g25kcal1.5g0.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g274kcal16.2g18.2g13g1.2g
Valittu annoskoko93g137kcal8.1g9.1g6.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g69kcal4.1g4.6g3.3g0.3g
Arvot/100g100g148kcal8.8g9.8g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891