Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kukkakaali 22g5.3kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 22g7.5kcal1g0.4g0.1g0.5g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g20g23kcal0.7g0.7g2g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g2g6.6kcal0.4g0g0.6g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)2.3g9kcal0.7g0g0.7g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g16g39kcal2.8g0g3.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g2g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g214kcal12.2g4g16.4g2.4g
Valittu annoskoko93g107kcal6.1g2g8.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna46g54kcal3.1g1g4.1g0.6g
Arvot/100g100g116kcal6.6g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977