Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi16g70kcal1g9.4g3.3g0.5g
Voi 7.8g57kcal0.1g0g6.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g42g71kcal3g6.7g3.5g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0.8g2.9kcal0.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g564kcal10.4g38.4g41g1g
Valittu annoskoko92g282kcal5.2g19.2g20.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna46g141kcal2.6g9.6g10.3g0.3g
Arvot/100g100g305kcal5.6g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626