Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g75g18kcal0.9g2.5g0.1g1.6g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g251kcal2g13.2g20.2g3.2g
Valittu annoskoko93g126kcal1g6.6g10.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna46g63kcal0.5g3.3g5.1g0.8g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.1g10.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357