Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 1.6g5.2kcal0g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Hapankaali 31g8.8kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste16g3.9kcal0.1g0.7g0g0.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen16g22kcal3g0g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g100kcal7.2g7.8g4g2.6g
Valittu annoskoko93g50kcal3.6g3.9g2g1.3g
Annoskoko puolitettuna46g25kcal1.8g2g1g0.7g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417