Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.9g2.9kcal0.5g0g0g0.3g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 7.5g23kcal0.7g4.2g0.1g1g
Grahamjauho 19g64kcal2.1g11.8g0.4g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 21g72kcal2.1g14.7g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g347kcal10.8g61.4g4.2g7.8g
Valittu annoskoko92g173kcal5.4g30.7g2.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna46g87kcal2.7g15.4g1.1g2g
Arvot/100g100g188kcal5.8g33.2g2.3g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901