Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste16g4.1kcal0.1g0.8g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g95kcal7.2g8g3.6g1.2g
Valittu annoskoko93g48kcal3.6g4g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g24kcal1.8g2g0.9g0.3g
Arvot/100g100g52kcal3.9g4.3g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355