Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g75g118kcal16.4g0g5.4g0g
Ruskea suuruste, Maizena2.7g10kcal0g2.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprikajauhe 1.1g3.5kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.6g1.3kcal0.2g0g0g0g
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g274kcal33.8g6.6g11g1.2g
Valittu annoskoko93g137kcal16.9g3.3g5.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g69kcal8.5g1.7g2.8g0.3g
Arvot/100g100g148kcal18.2g3.6g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449