Juustokakku

Murskaa keksit ja lisää rasva, hämmenna ja laita seos vuoan pohjalle.

Vatkaa vaniljavaahto valmiiksi odottamaan.

Lisää rahka, juusto ja sokerit.

Lisää sitruunaliivate mehu joukkoon, hämmennä.

Lopuksi lisää vaniljavaahto.

Laita jääkaappiin väh. 3 tunniksi vetäytymään.

Lisää tämän jälkeen kuorrute, keitä 2 rkl vettä/mehua liivatteet, lisää puree ja laita jääkaappiin n. tunniksi.

Juustokakkua voi keventää vielä lisää vaihtamalla Digestivekeksit light versioon.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g5.4g34kcal0g0g3.8g0g
Liivate 0.7g2.5kcal0.6g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Mansikkapuree (Pakkasmarja), annos 100g7.3g6.9kcal0g1.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0.3g1kcal0.2g0g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa15g15kcal1.6g0.4g0.7g0g
Valio Vanilja 9% (hyla, vaahtoutuva)15g23kcal0.7g2.3g1.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g15g65kcal1g9.9g2.9g0.5g
Maitorahka, Valio, 0,318g12kcal2g0.8g0.1g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g11g58kcal0.5g5.7g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g439kcal13.2g42.6g24.6g1.2g
Valittu annoskoko93g220kcal6.6g21.3g12.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g110kcal3.3g10.7g6.2g0.3g
Arvot/100g100g237kcal7.1g23g13.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122794