Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g25g21kcal0.3g4.6g0.1g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g15g104kcal0g0g11.6g0g
Sokeri 19g75kcal0g18.5g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g12g17kcal0.8g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.2g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g573kcal6g74.4g25.2g2.4g
Valittu annoskoko93g287kcal3g37.2g12.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna46g143kcal1.5g18.6g6.3g0.6g
Arvot/100g100g309kcal3.2g40.1g13.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468