Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki44g25kcal3.7g2.2g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g13kcal1.2g0g0.9g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti3.9g19kcal1g1.3g1.1g1.1g
Soijajauho rasvainen 3.5g16kcal1.2g0.8g0.8g0.4g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 31g116kcal8.5g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g380kcal31.2g9g24.2g3g
Valittu annoskoko93g190kcal15.6g4.5g12.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna46g95kcal7.8g2.3g6.1g0.8g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595