Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 8.1g6.6kcal0.1g1.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kanasuikale hunajamarinoitu25g33kcal4.5g0.6g1.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti9g17kcal0.3g1.1g1.3g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g13g14kcal2.3g0.3g0.4g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P16g9kcal0.2g0.7g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g189kcal15.6g14.4g7.6g1.2g
Valittu annoskoko93g95kcal7.8g7.2g3.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g47kcal3.9g3.6g1.9g0.3g
Arvot/100g100g102kcal8.4g7.8g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852