Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g21g6kcal0.1g1.3g0g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu9g12kcal1g0g0.8g0g
Maksa naudan 51g67kcal9.4g3g1.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g217kcal21.2g9.4g10g1.2g
Valittu annoskoko93g108kcal10.6g4.7g5g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g54kcal5.3g2.4g2.5g0.3g
Arvot/100g100g117kcal11.4g5.1g5.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632