Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 30g23kcal0.6g4.6g0.1g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 22g49kcal3.8g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Lihaliemi laimennettu 27g5.2kcal0g0.8g0.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g4.1g11kcal1.1g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g184kcal11.4g13g9.4g0.8g
Valittu annoskoko93g92kcal5.7g6.5g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna46g46kcal2.9g3.3g2.4g0.2g
Arvot/100g100g99kcal6.1g7g5.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978