Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)62g445kcal0.1g0.1g49.5g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 18g50kcal2.7g0g4.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)13g2.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g996kcal5.6g2g107.8g0g
Valittu annoskoko93g498kcal2.8g1g53.9g0g
Annoskoko puolitettuna46g249kcal1.4g0.5g27g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1.1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435