Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kukkakaali 10g2.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kalkkuna 10g20kcal3.3g0g0.8g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juuriselleri 7.8g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g59kcal7.6g2.8g1.6g1.4g
Valittu annoskoko93g30kcal3.8g1.4g0.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna46g15kcal1.9g0.7g0.4g0.4g
Arvot/100g100g32kcal4.1g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309