Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Punajuuri 10g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g7.8g20kcal2.1g0g1.3g0g
Cashewpähkinä 5.2g30kcal1g1g2.4g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g26g31kcal0.9g0.9g2.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g337kcal24g5.2g24.2g1g
Valittu annoskoko93g169kcal12g2.6g12.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna46g84kcal6g1.3g6.1g0.3g
Arvot/100g100g182kcal12.9g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853